Opremite dom nameštajem od punog drveta

Izrada kvalitetnog ANATOMSKI oblikovanog nameštaja koji prati linije vašeg tela

Koristimo premijum materijale pri izradi nameštaja

Naš vrhunski nameštaj od punog drveta predstavlja najviši standard u obradi i estetici. Svaki komad nameštaja je izrađen sa strašću, posvećenošću i pažnjom prema detaljima, koristeći najkvalitetnije vrste drveta.

0 +
Završenih projekata
0 +
Zadovoljnih klijenata

Tradicija i kvalitet

Iza nas stoje godine iskustva i posvećenosti stvaranju komada nameštaja koji zadovoljavaju najstrože standarde.

Gaj stolarija d.o.o. je osnovana 1998. godine, od samog početka se bavi proizvodnjom stolica i stolova od masivnog drveta, vrhunskog kvaliteta. Danas u svom proizvodnom programu imamo oko 60 različitih proizvoda koji imaju proveren kvalitet, klasičan i moderan dizajn koje možete pogledati u izložbenim i prodajnim salonima u Beogradu i Novom Sadu. Osnovno usmerenje je proizvodnja stolica, stolova, polufotelja, klub stolova, klub garnitura, komoda, vitrina za trpezarije i ugostiteljske objekte.

FUNKCIONALNOST-KROZ-SAVREMENI-DIZAJN

Izuzetna obrada i posvećenost svim detaljima

Svaki naš komad nameštaja  obrađujemo sa preciznošću i veštinom kako bismo postigli besprekoran izgled.

 

GAJ nameštaj može biti prilagođen vašim specifičnim potrebama i ukusu. Bez obzira na to da li želite klasičan ili modernistički dizajn, pronaćićete komad nameštaja po svom ukusu.

Naš vrhunski nameštaj od punog drveta nije samo investicija za sadašnjost, već i za budućnost. Ovi komadi su stvoreni da traju generacijama, prenoseći se sa jednog naraštaja na drugi.

Vrhunski nameštaj od punog drveta koji će uneti eleganciju i toplinu u vaš dom. Naša kolekcija je bogata različitim komadima koji će ispuniti vaša očekivanja.

OPREMANJE ENTERIJERA

Vaš izbor elegancije

Svi naši proizvodi se ispituju na ovlašćenom „Institutu za preradu drveta“ Beograd gde redovno dobijaju ocenu Q1 za kvalitetOsim proizvodnje nameštaja, pružamo usluge opremanja enterijera vašeg doma, poslovnog prostora, ugostiteljskih objekata, ambasada. Naši dizajneri rade sa vama kako bi stvorili prostor koji odražava vaš stil i potrebe. Bez obzira da li želite klasičan ili modernistički dizajn, mi smo tu da vam pomognemo da ostvarite svoje snove o savršenom enterijeru.

Scroll to Top