Opremanje ugostiteljskih objekata

GAJ OPREMANJE ENTERIJERA vašeg restorana, kafića, hotela ili apartmana

Kreativni dizajn kom se vaši posetioci rado vraćaju

Naš stručni tim za opremanje prilagođava dizajn nameštaja i sve elemente enterijera vašeg  restorana, kafića, hotela ili apartmana prema vašim specifičnim potrebama i potrebama vaših klijenata. Razumemo važnost stvaranja prostora koji odgovara potrebama i željama krajnjeg korisnika kako bismo osigurali maksimalno zadovoljstvo vaš napredak.

OPREMANJE-enterijera-GAJ-22-(1)
Opremanje-enterijera-ugostiteljskih-objekata-GAJ-nameštaj-Beograd-(2)

Dugoročna vizija za unapređenje poslovanja

Uz vaš ili naš projekat, izrađujemo pesronalizovan nameštaj vrhunskog kvaliteta za hotele, lobije, restorane, javne prostore, hotelske sobe i apartmane.

Gaj stolarija d.o.o. je osnovana 1998. godine, od samog početka se bavi proizvodnjom stolica i stolova od masivnog drveta, vrhunskog kvaliteta. Pored toga, naša firma se bavi i opremanjem  ugostiteljskih objekata. Naša firma ima dugoročnu viziju koja se fokusira na kontinuirano unapređenje poslovanja naših klijenata kroz kvalitetno i funkcionalano opremanje vašeg hotela ili restorana. Uz vaš ili naš projekat nudimo rešenja koja pomažu našim klijentima da ostvare svoje poslovne ciljeve i da se istaknu na tržištu.

Uvažavanje budžeta i vremenskih ograničenja

Razumemo važnost pridržavanja budžeta i vremenskih rokova. Naš tim se pažljivo prilagođava finansijskim zahtevima naših klijenata, osiguravajući istovremeno visok nivo kvaliteta i efikasnu realizaciju projekata.

F1-fotelja-GAJ-ambijent

Koristimo premijum materijale pri izradi nameštaja

Sa našim rešenjima za opremanje vaš hotel, apartman, kafić ili restoran će zasijati novim sjajem, pružajući vašim posetiocima prostor u kojem će uživati i rado mu se vraćati.  Naš vrhunski nameštaj od punog drveta hrast, jasena, američkog oraha, furniraniog medijapana, mermera, prohroma, čelika predstavlja najviši standard u obradi i estetici. 

Scroll to Top